Κύκλοι Μαθημάτων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για Μαθητές Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου εκτός Σχολικού Ωραρίου

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (αφορά μόνο μαθητές Ε' & ΣΤ' Δημοτικού Σχολείου)

Το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και των απαιτήσεων του Νέου Ανοικτού Καινοτόμου Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών, σε συνεργασία με το 2ο Γυμνάσιο Καστοριάς και με τη συμμετοχή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Καστοριάς και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς,

θα διοργανώσει στα Εργαστήρια Πληροφορικής και Ρομποτικής του 2ου Γυμνασίου Καστοριάς, κύκλους μαθημάτων για μαθητές Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου, απογευματινές ώρες και εκτός σχολικού ωραρίου.

Οι κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν:

  • Προγραμματιστικά περιβάλλοντα (Run Marco, Lightbot, Scratch, Koduplay κ.ά.)
  • Συναρμολόγηση και προγραμματισμός ρομποτικών συσκευών τύπου Mbot
  • Συναρμολόγηση και προγραμματισμός ρομποτικών συσκευών τύπου LEGO MindStorm EV3, NXT

Αιτήσεις για εκδήλωση ενδιαφέροντος από μαθητές Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου της περιφερείας μας, μπορούν να γίνουν μέχρι 14 Νοεμβρίου 2016, ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης: https://plinetkast.sch.gr/robotics/.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συμμετοχή των μαθητών στους κύκλους μαθημάτων, είναι η συναίνεση του κηδεμόνα/γονέα  (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο συναίνεσης).

Πιθανή μέρα/ ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων είναι Τετάρτη/5-7μμ.

Για πληροφορίες / διευκρινίσεις, τηλεφωνικά, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 2467055205 (ΚΕΠΛΗΝΕΤ), 2467083041 (2ο Γυμνάσιο Καστοριάς) και ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Εμφανίσεις: 198